Steam’de Ücretsiz Oldu !

Kao the Kangaroo: Round 2

Steam, başlattığı yeni bir kampanya ile 3 boyutlu bir platform oyunu olan “Kao the Kangaroo: Round 2″yi oyunculara ücretsiz olarak sunuyor. Bu eğlenceli oyuna ücretsiz olarak sahip olmak isteyen oyuncuların, 15 Haziran’a kadar vakitleri bulunuyor.
Dünyanın en popüler çevrimiçi oyun platformu Steam, ücretsiz oyun kampanyalarıyla Steam kütüphanesini zenginleştirmek isteyen oyuncular tarafından da yakından takip ediliyor. Şimdiyse Steam, 15 Haziran’a kadar geçerli yeni bir kampanya başlattı ve bu kampanya, eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bir oyuna ücretsiz sahip olmanızı sağlıyor.

Steam’in yeni kampanyası, “Kao the Kangaroo: Round 2” isimli bir oyunu içeriyor. 3 boyutlu bir platform oyunu olarak karşımıza çıkan oyun, eğlenceli bir deneyimin yanı sıra hoşunuza gideceğinize emin olduğumuz bir grafikle dili ile geliyor.

Kao the Kangaroo: Round 2, sizlere tamamlamanız gerek farklı etapların sunulduğu bir oyun. Oyunda bir yandan sizlere verilen bulmacaları çözmeye, diğer yandan da karşınıza çıkan yaratıkları alt etmeye çalışıyorsunuz. Üstelik oyundaki çeşitliliklerin fazla oluşu, sizleri eğlenceli bir deneyimin içerisine çekiyor.

09.06.2020

BERKAY UÇAR

KAYNAK : https://www.webtekno.com/steam-kisa-sureligine-ucretsiz-oyun-h80362.html

Yorum bırakın